Contabil OnlyFans & Videochat Brasov

Contabil OnlyFans & Videochat impreuna cu Contabil Brasov. Contabilitate pentru modele si studio-uri de Videochat si OnlyFans Romania.

Contabil OnlyFans

Ne ocupăm de aspectele contabile și fiscale pentru modelele independente și studiourile active pe platformele de videochat, OnlyFans si alte platforma de distributie continut.

Contabil OnlyFans Brasov, Romania

În doar o lună, ANAF a identificat peste 8 milioane de lei care nu au fost declarați de aproximativ 400 de cetățeni români. Această sumă indică discrepanțe între veniturile raportate și fondurile din conturi pentru luna septembrie. Dintre cei verificați de către inspectori, 128 sunt influenceri care generează venituri din activitățile desfășurate pe platforme ca Youtube, Facebook sau Only Fans“, mentioneaza cei de la digi intr-un reportaj din 2022.

Toate veniturile ca persoana fizica trebuie declarate si platit impozitul aferent lor altfel sanctiunile pot ajunge la o valoare mult mai mare fata de suma de plata initiala, deoarece se adauna penalitati.

Tinand cont de acest aspect Contabil Brasov ofera servicii de contabilitate cu focus pe aceste activitati astfel incat sa nu exista riscul de neplata si sanctiunilor.

Fie că reprezinți un model independent sau un studio, echipa noastră este aici pentru a oferi un set complet de servicii contabile și fiscale.

În plus, pachetele noastre adaptate includ și proceduri legate de salarizare și gestionarea resurselor umane.

Oferim aceste servicii și în regiuni din afara județului Brașov.

Contabil Videochat indiferent de platforma

Activitățile pe OnlyFans si videochat sau alte modalități de obținere a veniturilor din astfel de conținut sunt reglementate de legislația fiscală.

Un contabil specializat în videochat este o persoană cu o mentalitate deschisă, axată pe eficientizarea aspectului fiscal, indiferent de tipul de activitate sau formă juridică.

Abordarea legală pentru activitățile de videochat sau OnlyFans este una dreaptă și transparentă, construită pe baza unei comunicări deschise cu entitățile fiscale.

Vă propunem o consultare gratuită în care să discutăm mai multe detalii și să descoperiți cum un contabil experimentat în domeniul OnlyFans și videochat vă poate fi de folos.

Leave a Comment

Cere oferta la 0737 431 252
contabil whatsapp