Servicii contabilitate

Societatea noastra de contabilitate va ofera toata gama de servicii de contabilitate existente pe segmentul nostru de activitate. Suntem membri CECCAR si indeplinim cu succes orice cerinta conform legii.

Echipa noastra este formata din contabili experimentati, cu experienta relevanta in domeniu, experienta dobandita in timp si colaborand cu firme de prestigiu din Brasov. Partea de salarizare si resurse umane este asigurata de un inspector resurse umane, iar societatea este abilitata sa foloseasca REVISAL.

Am dezvoltat parteneriate ce va ofera toata gama de servicii conexe profesiei noastre: protectia muncii si prevenirea si stingerea incendiilor, medicina muncii, obtinere autorizatii diverse, traduceri, asistenta juridica, infintari societati comerciale, etc.

Ne dorim ca toti clientii nostri sa gaseasca totul intr-un singur loc.   Sa ii asiguram de recomandarea oferita si nu in ultimul rand sa ii protejam prin aplicarea corecta a legii si evitarea oricarui pericol de a fi amendati

Nu exista o persoana mai importanta, dupa manager desigur, de cel ce are grija de banii societatii dumneavoastra. Uneori pare usor, uneori nu se vad eforturile realizate de catre un contabil, uneori ne alegem prea usor colaboratorul si furnizorul de servicii de contabilitate, uneori o facem in baza unei recomandari a unei cunostinte. Noi va recomandam sa alegeti intelept, in aceasta alegere sta viitorul dvs. ,a familiei dumneavoastra, ani de munca, si mai nou, conform noilor schimbari legislative posibilitatea de a avea dosar penal.

NU ESTE UN MIT ca te poate distruge sau ajuta contabilul. Va dorim din inima sa nu ajungeti in situatia de a regreta o alegere, mai ales pentru ca alegerea a fost generata de un pret mai mic cu 100 lei pe luna.

Societatea noastra ofera servicii de contabilitate completa. Tot ce aveti de facut este sa ne predati documentatia contabila si sa achitati factura prestarii de servicii din partea societatii noastre. De restul ne ocupam noi. Important de mentionat ca aceasta factura este elibereta cu o luna in urma, pentru a duce la bun sfarsit misiunea contabila. Exemplu: in luma mai se plateste factura pentru luna aprilie.

Un angajat este o valoare.  Stim cu totii ce inseamna sa gasesti omul potrivit, cat timp, stres, resurse alocam pentru aceasta operatiune. De sa stricati o relatie buna si productiva, datorita unei proaste gestionari a segmentului de resurse umane si salarizare din cadrul societatii dumneavoastra?
Va sprijinim si reprezenta in relatia  cu inspectoratul teritorial de munca pentru si in cadrul controalelor.  Am trecut cu succes de zeci de controale cu clientii nostri din diferite domenii, fara a primi nici o amenda pentru nereguli.

O simpla eroare, o declaratie gresita, va poate aduce mari neplaceri. Stim cat de mari sunt taxele cu contributii salariale, ne imaginam ce inseamna o greseala pe un termen de 6 luni, in calculul acestor taxe. Sau o inregistrare eronata in Registrul Electronic al Evidentei Salariatilor. Cele mai dese controale sunt cele facute de inspectoratul teritorial de munca, iar amenda minima, in aproape orice caz incepe de la 5.000 de lei, unde media este de 10.000 lei.

Va oferim toata gama de servicii aferenta nevoilor si salariatilor dvs. Dosare de personal, calcul salariu pe baza de pontaj, depunere concedii medicale, depunere si realizare declaratie 112, intocmire si intretinere baza electronica salariati, etc.

Cat de importante sunt sfaturile bune, primite de la oameni pregatiti. Intr-o societate din ce in ce mai saraca in performanta, dar bogata in informari eronate de pe internet, incepem sa intelegem importanta unui serviciu precum cel de consultanta contabila.

Inca din perioada medievala, regii aveau alaturi consilieri si acest obicei a fost pastrat pana in ziua de azi. Noi am inteles importanta si necesitatea clientilor nostri de a avea mereu acces la cele mai noi informatii, de rapiditatea cu care ei intra in contact cu acestea si mai ales aportul consultantei contabile in reusita afacerii.

In acest sens am realizat un CD de consultanta contabila, unic in felul sau, realizat de o firma de contabilitate, pe care il oferim ca suport gratuit pentru orice noua colaborare.  Fiecare client are alocat un contabil ce ofera consultanta si raspunde prin email sau telefon oricarei solicitari. Totul intr-o clipa. In medie raspundem clientilor, indiferent de tipul de abonament contabil in aproximativ 1 ora sa la solicitare, daca aceasta se inregistreaza in orele de program.

Va oferim tot suportul necesar unei bune desfasurari a activitatii dumneavoastra, suport ce re reflecta in sfaturi ce tin de achizitii, importuri, optimizare taxe, salariati, achizitii/livrari in spatiul european, facturare, TVA, etc.