RADULESCU CSOPORT

VÍZIÓ

Kommunikáció, kommunikáció és ismét kommunikáció. Mi abban hiszünk, hogy a partnereinkkel való megfelelő kommunikáció esetén a siker lehetséges. A mi meglátásunk szerint partnereink sikere az, mely egy hosszú távú együttműködést tesz lehetővé. A könyvviteli szerződés aláírásától kezdődően mi a klienseink alkalmazottjaivá válunk. Ez az egyetlen járható út. Tudjuk mit jelent könyvelőnek lenni, tudjuk, hogy mennyire fontos egy könyvelő szerepe egy cég életében. Mi megértettük küldetésünket és mindent elkövetünk, bármekkora energiát hajlandóak vagyunk beletenni a küldetés teljesítésébe. Az egyetlen olyan Bukarestben és Brassóban jelen levő könyvelési cég vagyunk, mely egy Romániában egyedi rendszert, a Money Back rendszert alkalmazza.

KÜLDETÉS

A mi küldetésünk, hogy partnereink számára stabilitást, biztonságot és fejlődést biztosítsunk egy professzionális könyvelési politikával, minőséggel és komolysággal.

 

Partnereinkkel szemben 2 nagy kötelezettségünk van:

 

1-      Semmilyen formában ne sértsük klienseink érdekeit és feddhetetlenségét.

2-      Optimalizáljuk az adókat és járulékokat oly módon, hogy partnerünk ne veszítsen fontos pénzügyi /anyagi forrásokat, illetve mindezt úgy tesszük, hogy közben ne sértsük meg az első szabályt.

Nem teljesíthetjük e két küldetésünket a partnereink segítsége nélkül. Éppen ezért korlátlan és ingyenes könyvviteli tanácsadással állunk rendelkezésükre a szerződés teljes időtartama alatt. 

ELŐNYÖK

Garantáljuk a könyvviteli szolgáltatás komolyságát, ha kliensünk mégis elégedetlen szolgáltatásainkkal szemben, akkor visszaadjuk pénzét és cégének könyvelési aktáit naprakészen feldolgozva. Saját futárszolgálatunk ingyenesen hozzáférhető szerződéssel rendelkező klienseink számára, lehetővé téve, hogy az iratok időben és biztonságosan megérkezzenek hozzánk.

Kliensünk ez által időt nyer, nem kell az akták behozatalával foglalkozzon, nem kell megküzdenie egy üres parkolóhelyért és nem égeti fölöslegesen az üzemanyagot stb.

 

Az általunk nyújtott ingyenes könyvviteli tanácsadás cége jó működéséhez elengedhetetlen, általa lehetővé válhat a jövőbeni fejlődés lehetősége. Az információk megfelelő kezelése jelentős anyagi haszonhoz juttathatja Önt.

 

CONTA RADULESCU IRODÁK

A Conta Radulescu Brassó egy fiókegysége a bukaresti Conta Radulescunak. Könyvviteli szolgáltatások, melyeket magasan képzett, elhivatott, profi brassói könyvelők nyújtanak.
A Conta Radulescu Bukarest egyik legismertebb és legelismertebb könyvelői irodája. Számos televíziós és rádiós megjelenésünk, valamint az általunk nyújtott szolgáltatások komolysága, és magas minősége révén könyvelői irodánknak sikerült a piacvezető könyvelőcégek közé kerülnie. Bukarestben 3 irodánk, valamint az ország legjelentősebb városaiban partnereink irodái révén szeretnénk klienseinknek szolgálni hozzáférhetőség, innovatív szolgáltatások, saját futárszolgálat valamint az általunk bevezetett, Romániában egyedi „90 nap kockázat nélkül”, avagy a Money Back rendszer által.
A brassói Conta Radulescu egy jó választási lehetőség: választhat egy brassói könyvelő vagy egy komoly könyvelői iroda közt, mely iroda olyan könyvelési eljárással rendelkezik, melyet az idő igazolt: stabil és fejlett rendszernek bizonyult, mely képes klienseinket segíteni.
Véleményünk szerint a könyvelési szolgáltatásnak nem csak minőséginek kell lennie, hanem elérhetőnek, hozzáférhetőnek is. E tekintetben már rendelkezünk Bukarestben 2, Brassóban 1 irodával, illetve számos partnerséggel különböző könyvelési cégekkel az ország nagy városaiban.
De nem állunk itt meg, folytatjuk…

harta-brasov
Filiale conta RADULESCU