De ce sa ne alegi pe noi?

15 mart.    General
mart. 15

De ce sa ne alegi pe noi?

In viziunea noastra, succesul clientilor nostrii, este succesul ce garanteaza o colaborare de lunga durata.  Din clipa semnarii contractului de servicii contabilitate, consideram ca suntem angajatii clientului nostru. Aceasta este singura cale. Stim ce inseamna sa fii contabil, dar mai ales cat de important este rolul unuia intr-o societate comerciala. Noi am inteles menirea noastra si depunem orice efort, oricat de mare ar fi, sa indeplinim aceasta menire.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor stabilitate, securitate si dezvoltare printr-o politica financiar contabila profesionala, prin calitate si seriozitate.

Avem 2 mari obligatii fata de clientii nostri:

1- Sa nu lezam sub nici o forma interesele si integritatea clientilor nostri

2- sa optimizam impozitele si taxele, astfel incat clientul sa nu iroseasca resurse financiare importante, fara a incalca regula numarul 1

Nu putem realiza sau indeplini cele 2 misiuni, cu succes, fara ajutorul clintilor nostri. De aceea le oferim consultanta contabila nelimitata si gratuita pe durata intregii colaborari.

Garantam seriozitatea prestarii serviciilor de contabilitate returnand banii clientilor nostri, cu actele societatii la zi, in cazul nemultumirii fata de serviciile contabile prestate de catre societatea noastra de contabilitate.  Curieratul nostru propriu si gratuit pentru clientii existenti, ne asigura o mobilitate sporita si o garantare a receptionarii actelor la timp si in siguranta. Clientul astfel beneficiaza de o reducere semnificativa a timpului risipit in a aduce actele, a lipsei locurilor de parcare, a conbustibilului, etc.

Consultanta contabila gratuita pe toata durata contractului oferita de catre societatea noastra de contabilitate este de un real folos in buna functionare a societatii dumneavoastra, si chiar a unei dezvoltari ulterioare. O buna gestionare a informatiei  va poate aduce beneficii banesti importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *